Logo da.boatexistence.com

Hvad er en apc i moderne krigsførelse?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en apc i moderne krigsførelse?
Hvad er en apc i moderne krigsførelse?

Video: Hvad er en apc i moderne krigsførelse?

Video: Hvad er en apc i moderne krigsførelse?
Video: Disse er 20 moderne kampvogne i verden kendt af offentligheden 2024, Kan
Anonim

APC er et pansret kampkøretøj designet til at transportere infanteri til slagmarken. APC'er optrådte for første gang i Call of Duty 4: Modern Warfare i niveauet "The Coup ".

Hvad er en APC i krigszone?

Armored Personnel Carrier APC, IFV'er tjener begge de samme funktioner: Et anstændigt pansret køretøj, hvor allierede kan spawne ind og ud. Behandl det som et mobilt spawn-punkt med en granatkanon til støtte for infanteriet.

Hvor lang tid tager det for APC at spawne?

APC'en kan kun blive beskadiget af eksplosive skader, hvor helikopteren også kan blive ramt af kugleskader. Genoptagelseshastigheden for APC ser ud til at være ca. en time [verificationneeded ]APC-modellen har to automatiske våben på hver side og et på bagsiden.

Hvad er et APC-tårn?

APC Turret Gun er en fuldautomatisk granatkaster monteret på Dark Signal APC, der bruges af Michael Beckets team. Becket kontrollerer den to gange i løbet af spillet, én gang i starten af Interval 06 - Keegan og igen halvvejs gennem Interval 07 - Climax.

Hvad er forskellen mellem IFV og APC?

Den grundlæggende forskel mellem en APC og IFV er den rolle, de er designet til at tjene CFE-traktaten bestemmer, at et infanterikampkøretøj er en APC med en kanon på over 20 mm, og med denne ekstra ildkraft er køretøjet mere involveret i kamp og yder ildstøtte til afmonteret infanteri.

Anbefalede: