Logo da.boatexistence.com

Kan du imødegå henrettelser i moderne krigsførelse?

Indholdsfortegnelse:

Kan du imødegå henrettelser i moderne krigsførelse?
Kan du imødegå henrettelser i moderne krigsførelse?

Video: Kan du imødegå henrettelser i moderne krigsførelse?

Video: Kan du imødegå henrettelser i moderne krigsførelse?
Video: How to Counter Executions in Modern Warfare 2 2024, Kan
Anonim

Turns out Call of Duty: Modern Warfare finishers kan blive pareret med en kniv Du kan faktisk parere et Finisher-træk i Call of Duty: Modern Warfare, men kun under nogle meget særlige omstændigheder. … Desuden skal kniven være i din hånd og klar for at kunne parere finisheren.

Imødegår det at holde en kastekniv en henrettelse?

Af en eller anden uforklarlig grund, hvilket helt sikkert er utilsigtet fra udviklernes side, vil en fjende, der fører en kastekniv, på uforklarlig vis modvirke henrettelsen. … Men hvis du har en kastekniv, vil den simpelthen "insta-dræbe" den kommende bøddel.

Hvordan annullerer man henrettelse i moderne krigsførelse?

Heldigvis kan du annullere animationen ved simpelthen at give slip og trykke på nærkampsknappen igen for at udføre et grundlæggende swing, som også kan hjælpe dig med at få drop på den irriterende modstander hvem ved, du prøver at få dem.

Kan du stoppe en henrettelse i krigszonen?

Hver animation giver en unik og nogle gange blodig finisher til intetanende spillere. Mens du er i udførelsesanimationen, kan begge spillere ikke stoppe finisheren, før den er fuldført, eller en spiller bliver dræbt af en fjende.

Hvordan skifter man henrettelser i moderne krigsførelse?

Hvordan laver jeg et afsluttende træk i moderne krigsførelse? Det er let i teorien, men kan blive ret irriterende i praksis. Alt du skal gøre er hold din nærkampangrebsknap inde, når du er direkte bag en fjende Når du har gjort det, bør Finishing Move-animationen udspille sig, og din modstander vil blive henrettet.

Anbefalede: