Logo da.boatexistence.com

Hvem har lavet bugeye-bilen?

Indholdsfortegnelse:

Hvem har lavet bugeye-bilen?
Hvem har lavet bugeye-bilen?

Video: Hvem har lavet bugeye-bilen?

Video: Hvem har lavet bugeye-bilen?
Video: Mulvarpen, der ville vide hvem der havde lavet lort på dens hoved 2024, Kan
Anonim

Healeys Gerry Coker - og senere Les Ireland - ville arbejde sammen med chassisingeniøren Barry Bilbie om at udvikle den lette roadster. Den havde en samlet konstruktion fra A-stolpen bagtil med to forreste chassisben fremad og dens bagagerumsdæksel slettet for at forbedre stivheden.

Hvem har lavet Bug Eyed Sprite?

Spriten blev designet af Donald Healey Motor Company, hvor produktionen foregår på MG-fabrikken i Abingdon. Den blev først sat til salg til en pris af £669, ved at bruge en tunet version af Austin A-Series-motoren og så mange andre komponenter fra eksisterende biler som muligt for at holde omkostningerne nede. Når Mk.

Hvad er en bugeye-bil?

Historien om 1958-1961 Austin-Healey Sprite Takket være den grinende grill og de svulmende forlygter, blev bilen døbt "Bugeye" Sprite, eller "Frogeye" i Det Forenede Kongerige. The Sprite fik hurtigt en tilhængerskare, og de kunne ses køre ræs i flere årtier.

Hvad er en Austin Healey Sprite fra 1960 værd?

Tal baseret på en aktie fra Austin-Healey Sprite Mk I Bugeye fra 1960 til en værdi af $15, 000 med OH-satser med $100/300K ansvar/UM/UIM-grænser. Faktiske omkostninger varierer afhængigt af den valgte dækning, køretøjets tilstand, tilstand og andre faktorer.

Hvad er en Bug Eyed Sprite-bil?

Austin-Healey er en britisk sportsvognsproducent etableret i 1952 gennem et joint venture mellem Austin-afdelingen af British Motor Corporation (BMC) og Donald Healey Motor Company (Healey). … Som et resultat fik bilen kaldenavnene "Bugeye" i USA og "Frogeye" i Storbritannien

Anbefalede: