Logo da.boatexistence.com

Skal jeg flytte til palos park il?

Indholdsfortegnelse:

Skal jeg flytte til palos park il?
Skal jeg flytte til palos park il?

Video: Skal jeg flytte til palos park il?

Video: Skal jeg flytte til palos park il?
Video: Кемпинг в СНЕГУ - Лагерь искупления NARNIA 2024, Kan
Anonim

Palos Park ligger i Cook County og er et af de bedste steder at bo i Illinois. At bo i Palos Park giver beboerne en tæt forstadsstemning, og de fleste beboere ejer deres hjem. … Mange pensionister bor i Palos Park, og beboerne har en tendens til at have moderate politiske holdninger. De offentlige skoler i Palos Park er højt vurderede.

Er Palos Park IL sikkert?

Palos Park, IL kriminalitetsanalyse

Ifølge NeighborhoodScouts analyse af FBI-kriminalitetsstatistikker er Palos Park sikrere end 90 % af byerne og byerne i USA af alle befolkningsstørrelserI Illinois har kun i størrelsesordenen 12 % af samfundene en lavere kriminalitetsrate end Palos Park.

Er Palos Hills et sikkert sted at bo?

Palos Hills er Illinois' 4. sikreste kommune. Cook County-byen registrerede en voldelig kriminalitetsrate på omkring 1 lovovertrædelse pr. 1000 mennesker i 2018, hvilket er kun 25% af Illinois-raten. Palos Hills' ejendomskriminalitet er også imponerende med 4,84 pr. 1K.

Er det sikkert at bo i University Park Il?

University Park har en samlet kriminalitetsrate på 13 pr. 1.000 indbyggere, hvilket gør kriminalitetsraten her tæt på gennemsnittet for alle byer og byer af alle størrelser i Amerika. Ifølge vores analyse af FBI-kriminalitetsdata er din chance for at blive offer for kriminalitet i University Park 1 ud af 77

Er Orland Park Illinois rart?

Orland Park, IL er en fantastisk beliggenhed og en af de mest eftertragtede forstæder i Chicago-området. … Mens Downtown Chicago-området kun er en hurtig 40-minutters kørsel væk, har Orland Park alt hvad du behøver, hvis du ikke har lyst til at forlade området.

Anbefalede: