Logo da.boatexistence.com

Skal jeg flytte til winchester va?

Indholdsfortegnelse:

Skal jeg flytte til winchester va?
Skal jeg flytte til winchester va?

Video: Skal jeg flytte til winchester va?

Video: Skal jeg flytte til winchester va?
Video: НАСТОЯЩАЯ ВЕДЬМА ЛЮДОЕД! Нашли ДЕРЕВНЮ ВЕДЬМ! Побег! 2024, Kan
Anonim

Winchester er blevet valgt som et af de bedste steder at gå på pension af AARP magazine, Kiplinger's Personal Finance, and Where to Retire magazine. Det er ikke kun et fantastisk sted at trække sig tilbage, men det er også et imponerende sted at opdrage en familie med en lille bys sydlige charme og et væld af storbyfaciliteter lige ved hånden.

Er det sikkert at bo i Winchester Va?

Chancen for at blive offer for enten voldelig kriminalitet eller ejendomskriminalitet i Winchester er 1 ud af 38. Baseret på FBI-kriminalitetsdata er Winchester ikke et af de sikreste samfund i Amerika I forhold til Virginia har Winchester en kriminalitetsrate, der er højere end 90 % af statens byer og byer i alle størrelser.

Er Winchester Va på vej?

Winchester er den hurtigst voksende by i Virginia ifølge en ny rapport fra hjemmesiden 24/7 Wall St. Siden sammenlignede data fra U. S. Census Bureau og U. S. Labour Bureau, der fokuserer på arbejdsløshedsrater, jobvækst, befolkningstilvækst og husstandens medianindkomst.

Er det dyrt at bo i Winchester Va?

Winchester, Virginias udgifter til live er 2 % højere end landsgennemsnittet. … Leveomkostningerne i ethvert område kan variere baseret på faktorer såsom din karriere, dens gennemsnitlige løn og ejendomsmarkedet i det pågældende område.

Er Winchester et godt sted at gå på pension?

Apropos Winchester sagde dommerne: Historisk og gæstfri, Englands tidligere hovedstad er et af vores foretrukne steder at opfostre en familie takket være dens 12 fremragende skoler og fremragende togforbindelser. …

Anbefalede: