Logo da.boatexistence.com

Gik prins William på kostskole?

Indholdsfortegnelse:

Gik prins William på kostskole?
Gik prins William på kostskole?

Video: Gik prins William på kostskole?

Video: Gik prins William på kostskole?
Video: ЛЮБОВНИКИ ПРИНЦЕССЫ ДИАНЫ# Принцесса Уэльская# Леди Ди#Lady Diana# 2024, Kan
Anonim

Prinsen af Wales besluttede, at hans ældste søn, prins William, skulle gå på kostskole … Både prins Charles og hans far, prins Philip, hertugen af Edinburgh, gik på kostskoler. Men med prins William kun 8 år gammel på det tidspunkt, var det tilsyneladende en hjerteskærende oplevelse for hans mor.

Gik Kate Middleton på kostskole?

Kate gik på eksklusive kostskoler, herunder St. Andrew's Prep School, Downe House og Marlborough College Hendes tid på kostskolen kom ikke uden konflikter. Kate forlod den eksklusive Downe House kostskole for alle piger i en alder af 14 på grund af mobning og hån fra andre elever.

Var prins William en pensionist i Eton?

Begge prinser startede deres uddannelse på Jane Mynors' børnehave i London. Derefter flyttede de til Wetherby School og Ludgrove School. I deres teenageår gik Harry og William på Eton College, en elitekostskole, der har uddannet utallige velhavende og berømte mennesker.

Vil prins William gå på kostskole?

Prins William og hertuginde Kate er åbne for at sende deres ældste barn på kostskole i fremtiden, men de tror, at otte er "lidt ung og vil vente, indtil han er ældre," fort alte en kongelig kilde til Us Weekly.

Vil George og Charlotte på kostskole?

"Kate og William er åbne til at sende George på kostskole i fremtiden og har allerede tjekket et par stykker ud, men de føler, at otte er lidt ung og vil vente indtil han er lidt ældre," fort alte insideren til Us Weekly.… "George at gå i skole er en beslutning, som Cambridges vil tage som familie," tilføjede kilden.

Anbefalede: