Logo da.boatexistence.com

Hvorfor blev Bobby Ewing dræbt?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor blev Bobby Ewing dræbt?
Hvorfor blev Bobby Ewing dræbt?

Video: Hvorfor blev Bobby Ewing dræbt?

Video: Hvorfor blev Bobby Ewing dræbt?
Video: Почему сына Сталина погребли в Казани? 2024, Kan
Anonim

Patrick Duffy var træt af at spille anden violin i programmet og troede, at han ville mere i sin karriere end bare at være Bobby Ewing. Så han besluttede at forlade showet i slutningen af sæsonen 1984-1985, og producenterne besluttede at dræbe ham. Problemet var, at Bobby var en af de vigtigste grundpiller i showet.

Hvad skete der med Bobby i Dallas?

Bobby James Ewing er en fiktiv karakter i den amerikanske tv-serie Dallas og dens genoplivning fra 2012. … Bobby var blevet dræbt i det sidste afsnit af sæsonen 1984-1985, og Patrick Duffy forlod showet i et år. Bobby vendte tilbage til showet i den berømte "brusescene" lige i slutningen af sæsonen 1985-1986.

Hvorfor forlod Patrick Duffy Dallas for en sæson?

Denne uge fort alte Duffy ET, at hans korte exit fra Dallas i 1985 kom fordi han ville påtage sig et komedieprojekt "Jeg var klar," sagde han efter syv års drama i Dallas. Han tilføjede dog: "Jeg er ikke sikker på, at verden var." Patrick Duffy forlod Dallas for at medvirke i en komedieserie.

Hvem skød Bobby Ewing i sæson 8?

Under sæsonfinalen 'End Game' blev Bobby skudt, og lyset så ud til at være tændt. I afsnittet 'If At First You Don't Succeed' afsløres det, Katherine skød Bobby, da det meste af lyset var slukket…

Hvem ramte Bobby Ewing med bilen?

I finalen af sæson 8 kører Katherine en bil mod Pam, men Bobby skubber hende af vejen og bliver selv ramt af bilen. Bobby dør senere på hospitalet. Efter sammenstødet var Katherines bil kørt ud af kontrol, og hun blev også dræbt.

Anbefalede: