Logo da.boatexistence.com

Er playstation en rigtig ting?

Indholdsfortegnelse:

Er playstation en rigtig ting?
Er playstation en rigtig ting?

Video: Er playstation en rigtig ting?

Video: Er playstation en rigtig ting?
Video: PLAYSTATION - ТЕЛЕФОН! 2024, Kan
Anonim

Så er PlayStation Direct ægte? Selvom de fleste mennesker ikke ved, hvad PlayStation Direct er, det er en rigtig hjemmeside. PlayStation Direct er ejet af Sony og sælger en række forskellige PlayStation-tilbehør ofte til ganske gode priser.

Eksisterer PlayStation stadig?

Sonys næste konsol, PlayStation 4, blev udgivet i 2013 og solgte en million enheder inden for en dag og blev den hurtigst sælgende konsol i historien. Den seneste konsol i serien, PlayStation 5, blev udgivet i 2020.

Ejer Nintendo PlayStation?

PlayStation-systemerne blev skabt af, et datterselskab af Sony, Sony Computer Entertainment. Før PlayStations oprettelse udgav Sony spil på Nintendos konsoller gennem nogle af deres datterselskaber.

Eksisterer PlayStation 5 faktisk?

PlayStation 5 (PS5) er en hjemmevideospilskonsol udviklet af Sony Interactive Entertainment. Annonceret i 2019 som efterfølgeren til PlayStation 4, PS5 blev udgivet den 12. november 2020 i Australien, Japan, New Zealand, Nordamerika og Sydkorea, med verdensomspændende udgivelse efter en ugesenere.

Hvorfor sælger Sony ikke PS5?

Sonys finansdirektør, Hiroki Totoki, har i denne uge bekræftet, at virksomhedens $499 PS5-konsol ikke længere sælges med tab. … Lige nu siger Sony, at ethvert tab på den konsol bliver udlignet gennem periferiudstyr og fortsat salg af PS4-konsollen.

Anbefalede: