Hvor er bianca peters?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er bianca peters?
Hvor er bianca peters?

Video: Hvor er bianca peters?

Video: Hvor er bianca peters?
Video: 20 MOMENTS YOU WOULDN'T BELIEVE IF NOT FILMED 2024, Oktober
Anonim

Bianca Peters sluttede sig til FOX 5 i september 2019. Hun er medvært for Good Day Wakeup hverdage fra kl. 04.30 – 07.00. Peters kommer til FOX fra WFOR-TV i Miami, Florida, hvor hun fungerede som trafikanker og sportsreporter.

Blev Bianca Peters gift?

Hun var dog engang forlovet med en professionel fodboldspiller (der spillede for Minnesota Vikings), som hun mødte, mens hun gik på junior college. De flyttede endda sammen, men Bianca Peters gift nyheder kom aldrig til at blive, fordi hun følte, at hun skulle gøre noget ud af sit liv, andet end at være afhængig af ham.

Er Bianca Peters i et forhold?

Peters er i et forhold med sin kæreste Danny Amendola, som er en berømt amerikansk fodboldspiller og spiller for Miami Dolphin.

Hvem erstatter Lori Stokes i morgen?

Fra denne mandag den 7. juni vil Lori Stokes ankre kl. 5, 6 og 22:00. nyhedsudsendelser efter fire år på FOX 5 (WYNY-TV) Good Day New York. Veterananker Rosanna Scotto forbliver i det populære morgenshow.

Er Kayla mamelak gift?

Kayla Mamelak Mand

Mamelak er forlovet med Adam Altus, som hun blev forlovet med den 15. juli 2019, og deres bryllup er planlagt til september 2020. Parret bor i New York.

Anbefalede: