Logo da.boatexistence.com

Er bianca belairs hår ægte?

Indholdsfortegnelse:

Er bianca belairs hår ægte?
Er bianca belairs hår ægte?

Video: Er bianca belairs hår ægte?

Video: Er bianca belairs hår ægte?
Video: Touring a $38,000,000 BEL AIR Modern Home That Will Shock You! 2024, Kan
Anonim

Ifølge Bianca Belair er hendes fletning ægte. I et interview med Jim Varsallone fra Miami Herald fort alte hun om opgaven med at forberede sit hår før kampe. “Jeg har faktisk aldrig målt håret, men det er næsten helt nede på gulvet. Den er ret lang.

Er Bianca Belair ægte?

Bianca Blair Crawford (født Bianca Nicole Blair; 9. april 1989) er en amerikansk professionel wrestler, der i øjeblikket er signet til WWE, hvor hun optræder på SmackDown under ringnavnet Bianca Belair.

Hvem er Bobby Lashleys kone?

Kristal Marshall Los Angeles, Californien, U. S. Parker, Colorado, U. S. Kristal Melisa Marshall (født 11. november 1983) er en amerikansk model, skønhedsdronning og pensioneret professionel wrestler, som er bedst kendt for sin tid i World Wrestling Entertainment på sit SmackDown-mærke og i Total Nonstop Action Wrestling (TNA).

Hvem er Bianca Belairs far?

Bianca Belair har nu givet sin billet til et titelskud på WWE's WrestleMania. Det er overflødigt at sige, at søndag var en følelsesladet dag for hende. Hendes forældre, Travonda og Leonard Blair, havde også en følelsesfyldt aften, mens de så kampen. "Han hoppede på sofabordet," sagde Travonda, mens han pegede på Leondard.

Hvad er Bianca Belair-efterbehandler?

Bianca Belairs Kiss of Death WWE finisher. … Under Biancas løbetur i NXT skiftede den tidligere Crossfit-atlet flere gange.

Anbefalede: