Logo da.boatexistence.com

Var sind eventualforpligtelser?

Indholdsfortegnelse:

Var sind eventualforpligtelser?
Var sind eventualforpligtelser?

Video: Var sind eventualforpligtelser?

Video: Var sind eventualforpligtelser?
Video: [SUB]KING SOLOMON'S SECRETS IN BUILDING WEALTH & BUSINESS |PROVERBS ON MONEY & BUSINESS(UPDATED VER) 2024, Kan
Anonim

Et eventualforpligtelse er et potentielt ansvar, der kan forekomme i fremtiden, såsom verserende retssager eller overholdelse af produktgarantier. Hvis det er sandsynligt, at forpligtelsen vil opstå, og beløbet med rimelighed kan skønnes, skal forpligtelsen registreres i et firmas regnskaber.

Hvad er eksempler på eventualforpligtelser?

Beskrivelse: En eventualforpligtelse er en forpligtelse eller et potentielt tab, der kan opstå i fremtiden afhængigt af udfaldet af en specifik begivenhed. Potentielle retssager, produktgarantier og afventende undersøgelse er nogle eksempler på eventualansvar.

Er eventualforpligtelser kortfristede eller langfristede?

Løbende og eventualforpligtelser er begge vigtige økonomiske anliggender for en virksomhed. Den primære forskel mellem de to er, at en kortfristet forpligtelse er et beløb, du allerede skylder, hvorimod et eventualforpligtelse refererer til et beløb, som du potentielt kan skylde afhængigt af, hvordan visse begivenheder indtræffer.

Hvilket af følgende er ikke et eventualforpligtelse?

Det korrekte svar er A. Gæld inkluderet i Diverse debitorer, som er tvivlsomme. Den tvivlsomme gæld er sikker i et omfang og er ikke afhængig af, om der indtræffer en usikker begivenhed.

Hvor vises eventualforpligtelser?

En eventualforpligtelse registreres først som en udgift i resultatopgørelsen og derefter på passivsiden i balancen.

Anbefalede: