Logo da.boatexistence.com

Får toccoa sne?

Indholdsfortegnelse:

Får toccoa sne?
Får toccoa sne?

Video: Får toccoa sne?

Video: Får toccoa sne?
Video: NEW FREE SECRET CRUMPETS *UPCOMING* + EXISTING CRUMPETS 🤩| TOCA BOCA | TOCA LIFE WORLD 🌍 2024, Kan
Anonim

Toccoa, Georgia får i gennemsnit 55 tommer regn om året. Det amerikanske gennemsnit er 38 tommer regn om året. Toccoa gennemsnitligt 2 tommer sne om året. Det amerikanske gennemsnit er 28 tommer sne om året.

Hvor koldt bliver det i Toccoa GA?

Klima og gennemsnitligt vejr året rundt i Toccoa Georgia, USA. I Toccoa er somrene varme og fugtige, vintrene er korte og kolde, og det er vådt og delvist overskyet året rundt. I løbet af året varierer temperaturen typisk fra 35°F til 91°F og er sjældent under 23°F eller over 97°F.

Får Ga sne?

Vinteren i Georgien er kendetegnet ved milde temperaturer og lidt snefald omkring staten, med muligheden for sne og is stigende i de nordlige dele af staten. Sommer dagtemperaturer i Georgien overstiger ofte 95 °F (35 °C). Staten oplever udbredt nedbør.

Er Georgia varmere end Florida?

Beliggende lige nord for Florida, Georgia, er den femte-hotteste stat i USA, med en gennemsnitlig årlig temperatur på 63,5°F. … Somrene i Georgien har gennemsnitstemperaturer fra 72°F til 82°F i den nordøstlige region og 90°F til 100°F i syd.

Hvor sikkert er Sonora CA?

Sonora, CA kriminalitetsanalyse

Med en kriminalitetsrate på 63 pr. tusinde indbyggere, har Sonora en af de højeste kriminalitetsrater i Amerika sammenlignet med alle samfund i alle størrelser - fra de mindste byer til de allerstørste byer. Ens chance for at blive offer for enten volds- eller ejendomskriminalitet her er én ud af 16.

Anbefalede: