Logo da.boatexistence.com

Hvornår forlod okieriete onaodowan Hamilton?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår forlod okieriete onaodowan Hamilton?
Hvornår forlod okieriete onaodowan Hamilton?

Video: Hvornår forlod okieriete onaodowan Hamilton?

Video: Hvornår forlod okieriete onaodowan Hamilton?
Video: Okieriete Onaodowan Discusses His Role In "Hamilton" | BUILD Series 2024, Kan
Anonim

Han vandt en Grammy Award som en del af Hamiltons rollebesætningsalbum. Den 11. juli 2017 påtog han sig rollen som Pierre i musicalen Natasha, Pierre og den store komet fra 1812, og erstattede den afgående Josh Groban. Han bukkede for sidste gang i denne musical 13. august 2017.

Hvornår forlod rollebesætningen Hamilton?

Du vil dog ikke være i stand til at se skuespillerne fra Disney+-optagelsen på scenen: den sidste af OG-besætningen forlod musicalen i 2016. I dag fokuserer nogle Hamilton-alumer på film og tv; andre udgiver soloalbum, og to er endda forlovet.

Hvilket år forlod Anthony Ramos Hamilton?

Ramos forlod showet i november 2016. På det tidspunkt, hvor hans afgang blev afsløret, tweetede Hamilton-skaberen Miranda: "Jeg fort alte jer, at @Anthony_Ramos1 ville blive en stjerne. Nu går han for at erobre den næste verden. "

Er Okieriete Onaodowan stadig i Hamilton?

Okieriete Onaodowan spillede Hercules Mulligan og James Madison i Hamilton. Han overtog efterfølgende rollen som Pierre i Broadway-musicalen Natasha, Pierre & the Great Comet fra 1812. Han er nu en fast mand på Station 19 og har optrådt adskillige i Grey's Anatomy.

Hvornår stoppede Lin Manuel Miranda med at spille Hamilton?

Da han forlod rollen som Alexander Hamilton i 2016, klippede stjernen straks sit hår og debuterede med sit nyklippede look til farvelfesten.

Anbefalede: