Logo da.boatexistence.com

På daglig basis?

Indholdsfortegnelse:

På daglig basis?
På daglig basis?

Video: På daglig basis?

Video: På daglig basis?
Video: Daglig basis 2024, Juli
Anonim

Dagsarbejde betyder varierede arbejdsindsatser, der skal betales på tidsbasis for Serviceudbyderens medarbejdere og udstyr, foruden betalinger for tilhørende materialer og administration.

Hvad er en Daywork-betaling?

Dagsarbejde er et middel, som , som en entreprenør får bet alt for specifikt instrueret arbejde på grundlag af omkostningerne til arbejdskraft, materialer og anlæg plus et tillæg for generalomkostninger og fortjeneste. Det bruges generelt, når arbejde ikke kan prissættes på normal vis.

Hvad er en Daywork-kontrakt?

I forhold til olie- og gaslovgivningen er en daglig borekontrakt en, hvor leasingoperatøren hyrer en borerig og oliefeltarbejdere og bevarer retten til direkte boreoperationerLeasingoperatøren betaler et beløb baseret på den tid brugt i boreoperationer.

Hvad er et Daywork-ark?

Introduktion. Dagsarbejde er et - middel, hvormed en entreprenør betales for instrueret arbejde baseret på omkostningerne til arbejdskraft, materialer og anlæg plus et tillæg for generalomkostninger og fortjeneste. Det bruges generelt, når arbejde ikke kan vurderes på normal vis.

Hvad er dagarbejde?

Dagsarbejdsplan

A liste over de forskellige klasser af arbejdskraft, materialer og konstruktionsanlæg, for hvilke grundlæggende dagsarbejdstakster eller -priser skal indsættes af budgiveren, sammen med en erklæring om de betingelser, hvorunder entreprenøren vil blive bet alt for arbejde udført på dagsbasis.

Anbefalede: