Logo da.boatexistence.com

Er Curacaos strande stenede?

Indholdsfortegnelse:

Er Curacaos strande stenede?
Er Curacaos strande stenede?

Video: Er Curacaos strande stenede?

Video: Er Curacaos strande stenede?
Video: Мальвы цветут_Рассказ_Слушать 2024, Kan
Anonim

Curacaos strande har en tendens til at være dannet mellem klippebakker og afsatser fyldt med kaktusser Kontrasten mellem havet, klipperne og kaktusserne giver en malerisk strandoplevelse. Strandene på øen er ideelle til både svømning og snorkling, da vandet er utroligt roligt.

Er det sikkert at svømme på Curaçao?

Selvom Curaçaos strande er ringere end Arubas, er der næsten 40 af dem, lige fra hotelsand til afsidesliggende bugter. Nordvestkystens forrevne vand gør svømning vanskelig, men det mere rolige vand på vestkysten har beskyttede bugter, der er gode til svømning og snorkling.

Hvor klart er vandet på Curaçao?

Dette er uden tvivl en af de mest grammable strande på øen, med pastelfarvede fiskerbåde langs kystlinjen fra tidlig morgen til skumring. vandet er lavt og krystalklart, hvilket gør det til et ideelt sted at se livet i havet lige under overfladen.

Hvad er den smukkeste strand på Curaçao?

10 bedste strande på Curacao

  1. Cas Abou Strand. Cas Abou i Bandabou er et topvalg! …
  2. Playa Grandi (Playa Piscado) Playa Grandi, også kaldet Playa Piscado, er en fantastisk gratis strand for at se havets liv tæt på kysten eller fra kajen. …
  3. Blue Bay Beach Resort. …
  4. Porto Marie. …
  5. Playa Kenepa. …
  6. Playa Kalki. …
  7. Mambo Beach. …
  8. Jan Thiel Beach.

Hvem har bedre strande Aruba eller Curaçao?

Med mere kystlinje har Curaçao utallige strande og har typisk mere afsondret valg end Aruba. Men Aruba har sandsynligvis flere maleriske strande med finere hvidt sand, så hvis billed-perfekte strande er din hovedprioritet, er Aruba det bedre valg for ferie.

Anbefalede: