Logo da.boatexistence.com

Kan en indianer tage til pakistan for turisme?

Indholdsfortegnelse:

Kan en indianer tage til pakistan for turisme?
Kan en indianer tage til pakistan for turisme?

Video: Kan en indianer tage til pakistan for turisme?

Video: Kan en indianer tage til pakistan for turisme?
Video: Can Indian Visit Pakistan ? Pakistani Tourist Visa for Indians ? THE TRUTH 2024, Kan
Anonim

Det korte svar er nej. Indiere er kun berettiget til forretnings-, pilgrims- eller besøgsvisum til Pakistan. … Besøgsvisum tildeles, hvis du har nære familiemedlemmer eller venner i Pakistan, og du kan kun besøge maksim alt 5 byer i 3 måneder.

Er det sikkert at rejse til Pakistan for en indianer?

Pakistan - Niveau 3: Reconsider Travel Genovervej rejser til Pakistan på grund af terrorisme og sekterisk vold. … Rejs ikke til: Balochistan-provinsen og Khyber Pakhtunkhwa (KPK)-provinsen, inklusive de tidligere føder alt administrerede stammeområder (FATA), på grund af terrorisme og kidnapning.

Kan inder tage til Pakistan på turistvisum?

Indiere har brug for et visum for at rejse til Pakistan.… På nuværende tidspunkt udsteder Pakistan ambassade ikke turistvisa Visum gives kun til besøg hos familie eller venner og til officielle/forretningsmæssige formål. Besøgsvisum udstedes til indiske statsborgere for at møde slægtninge, venner eller til ethvert andet legitimt formål.

Kan en indisk amerikaner besøge Pakistan?

Den 25. januar 2019 blev politikken revideret for indiske statsborgere i Storbritannien og USA. … Indehavere af indisk pas får ikke turistvisa og har kun tilladelse til at ansøge om visa til at besøge familie og venner, forretningsvisa, transitvisa og visa til religiøs pilgrimsrejse.

Kan en inder få pakistansk nationalitet?

Hvis en person migrerer fra indisk territorium før 1. januar 1952, med den hensigt at opholde sig permanent, kan de få statsborgerskab. Hvis han er en mand, får hans kone og børn muligvis også pakistansk statsborgerskab.

Anbefalede: