Logo da.boatexistence.com

Hvor vil cte blive gemt i sql-serveren?

Indholdsfortegnelse:

Hvor vil cte blive gemt i sql-serveren?
Hvor vil cte blive gemt i sql-serveren?

Video: Hvor vil cte blive gemt i sql-serveren?

Video: Hvor vil cte blive gemt i sql-serveren?
Video: CS50 2014 – неделя 4 2024, Kan
Anonim

CTE-resultater gemmes ikke nogen steder…. de giver ikke resultater… en CTE er bare en definition, ligesom en VIEW bare er en definition. Tænk på en CTE som værende en visning, der kun varer i hele forespørgslen.

Er CTE gemt i tempdb?

CTE er et navngivet midlertidigt resultatsæt, som bruges til at manipulere de komplekse underforespørgselsdata. Dette eksisterer for en erklærings omfang. Dette er oprettet i hukommelsen i stedet for Tempdb-databasen. … Dette er også oprettet i tempdb-databasen, men ikke hukommelsen.

Hvad er CTE i lagret procedure?

Ifølge CTE-dokumentationen er Common Table Expression et midlertidigt resultatsæt eller en tabel, hvori vi kan lave CREATE, UPDATE, DELETE, men kun inden for dette omfang. Det vil sige, at hvis vi opretter CTE'en i en Stored Procedure, kan vi ikke bruge den i en anden Stored Procedure.

Er vi nødt til at droppe CTE i SQL?

SQL er både et deklarativt og et sætbaseret sprog. CTE'er er en fantastisk måde at erklære et sæt på! Ikke at kunne indeksere en CTE er faktisk en god ting, fordi du behøver ikke at! Det er virkelig en slags syntaktisk sukker, der gør forespørgslen nemmere at læse/skrive.

Hvor skal data gemmes i SQL?

SQL-serverdata gemmes i datafiler, der som standard har en. MDF forlængelse. Logfilerne (. LDF) er sekventielle filer, der bruges af SQL Server til at logge transaktioner udført mod SQL Server-forekomsten (mere om forekomster om et øjeblik).

Anbefalede: