Logo da.boatexistence.com

Hvem bærer canali-dragter?

Indholdsfortegnelse:

Hvem bærer canali-dragter?
Hvem bærer canali-dragter?

Video: Hvem bærer canali-dragter?

Video: Hvem bærer canali-dragter?
Video: Disse ting kan ikke gives selv for penge. 2024, Kan
Anonim

Fra den mest diskrete kunde til kendte ansigter, herunder Marciano Rivera, New York Yankees-kanden, prins Felipe af Spanien og den tidligere amerikanske præsident, Barack Obama, iført et Canali-dragt udtaler sig.

Er Canali et godt jakkesætsmærke?

Canali-dragter er godt- kendt for deres kvalitetsmaterialer og struktur Canali tilbyder helt usammensmeltede dragter med struktur og naturlige fibre designet til at modstå tidens tand. Det betyder, at et Canali-jakkesæt, du køber i dag, sagtens kan være i dit skab om 20 år, eller i det mindste så længe du stadig kan passe ind i det.

Hvad er Canali kendt for?

Canali har været et paradigme for skræddersyet italiensk luksus og mænds elegance i mere end 80 år.… Canali er en familiedrevet virksomhed nu i sin tredje generation, og er en moderne design- og produktionskoncern med egne produktionscentre, alle placeret i Italien og mere end 1.600 ansatte verden over.

Hvor længe holder Canali-dragter?

Husk på, at disse jakkesæt kan holde hele dit liv. For den høje kvalitet og det overlegne udseende og følelse repræsenterer et Canali-jakkesæt altid en god handel. I sidste ende er hver Canali-dragt en unik artefakt og et tidløst mesterværk.

Er Canali et luksusmærke?

Canali er et italiensk luksus herretøjsmærke grundlagt i 1934.

Anbefalede: