Logo da.boatexistence.com

Dør spartansk i hjertet?

Indholdsfortegnelse:

Dør spartansk i hjertet?
Dør spartansk i hjertet?

Video: Dør spartansk i hjertet?

Video: Dør spartansk i hjertet?
Video: Does Spartan die on Heartland? Amy and Spartan were inseparable! 2024, Kan
Anonim

Does Spartan Die in Heartland? Selvom Spartan er ved at blive gammel, dør han ikke i Heartland. Fra og med sæson 13, halvpensionerer Amy ham, så en anden hest kan udføre de tunge løft i stedet. I sæson 14 kører Amy kun spartansk meget sparsomt på grund af sin gigt.

Dør Spartan i Heartland-sæson 14?

Heldigvis dør Spartan ikke i Heartland-sæson 14. Selvom hans helbred er på vej ned, rider Amy ham stadig forsigtigt for at holde ham i god stand.

Brækker Spartan benet på Heartland?

Som et resultat af deres springulykke Spartans venstre ben er brækket, og Amy må beslutte sig for at lade Spartan blive opereret for at reparere sit ben eller lægge ham ned. Da Amy beslutter sig for at gå videre med operationen, fokuserer Tim og Jack på, hvordan de skal tjene pengene til dyrlægeregningen.

Dør Spartan i sæson 15?

På trods af at blive gammel og have mindre del i serien som helhed, dør Spartan ikke på Heartland. Han er rask og rask og nyder ranchlivet som ældre hest. Amy rider ham stadig nu og da, men aldrig til det punkt, at han bliver træt.

Blir Ty og Amy skilt?

Denne historie startede i Heartland sæson 8 og trak hele sæson 9, hvor de tog sig af separationen, fort alte deres døtre om det og besluttede til sidst at blive skilt. … Det bekræftede officielt, at de er faktisk skilt nu.

Anbefalede: