Logo da.boatexistence.com

Kan basil rathbone spille på violin?

Indholdsfortegnelse:

Kan basil rathbone spille på violin?
Kan basil rathbone spille på violin?

Video: Kan basil rathbone spille på violin?

Video: Kan basil rathbone spille på violin?
Video: Sherlock Homes | The House of Fear (1945) | Starring Basil Rathbone and Nigel Bruce | Colourised 2024, Kan
Anonim

Basil modtog flere priser og havde tre stjerner i Hollywoods Walk of Fame. … For at skildre Sherlock endnu bedre, lærte Basil at spille violin, og han sad i timevis, mens makeupartisterne lavede en maske til Holmes forklædning. Han spillede detektiv i teatret, i radiospil og i reklamer.

Kan Sherlock Holmes virkelig spille violin?

Watson beskriver Holmes' evner på violin som meget bemærkelsesværdig, men lige så excentrisk som alle hans andre præstationer. At han kunne spille stykker, og svære stykker, vidste jeg godt, for på min anmodning har han spillet nogle af Mendelssohns Lieder og andre favoritter til mig.”

Hvilke instrumenter kan Sherlock Holmes spille?

Conan Doyles litterære detektivskabelse spillede ofte violinen, et talent han delte med sin skaber. Nu har Steve Burnett lavet yderligere fire instrumenter, yderligere to violiner, en bratsch og en cello. De blev spillet offentligt for første gang ved en koncert for træer i Edinburghs Usher Hall lørdag aften.

Hvilken violinmusik spiller Sherlock Holmes?

I historien narrede The Mazarin Stone Holmes sine fjender, Grev Sylvius og Sam Merton, til at tro, at han faktisk spillede "Hoffman Bacarolle" på violin. Holmes spillede dog en optagelse af Jacques Offenbachs "Bacarolle" fra hans opera The Tales of Hoffman

Spillede Jeremy Brett violin?

Jeremy Brett kunne ikke spille violin, men han lærte de rigtige bevægelser til skuddene. … hentede det grundlæggende i violin til sin film 'Chaplin'.

Anbefalede: