Logo da.boatexistence.com

Hvem er trommeslageren for fall out boy?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er trommeslageren for fall out boy?
Hvem er trommeslageren for fall out boy?

Video: Hvem er trommeslageren for fall out boy?

Video: Hvem er trommeslageren for fall out boy?
Video: Lil Peep & ILoveMakonnen feat. Fall Out Boy – I’ve Been Waiting 2024, Kan
Anonim

Fall Out Boy er et amerikansk rockband dannet i Wilmette, Illinois, en forstad til Chicago, i 2001. Bandet består af forsanger og rytmeguitarist Patrick Stump, bassist Pete Wentz, leadguitarist Joe Trohman og trommeslager Andy Hurley.

Did Fall Out Boy Split 2020?

Fall Out Boy er teknisk set stadig på pause, ikke brudt op, men Stump er nu fuldt fokuseret på at genintroducere sig selv som soloartist: Hans første udgivelse, EP'en Truant Wave, udkom i februar og viste hans skridt væk fra pop-punk og mod R&B.

Er Andy Hurley lige kant?

Hvis du er en hård Fall Out Boy-fan, ved du alt om gruppens mest stille medlem, trommeslageren Andy Hurley. Du ved, han træner uophørligt, er straight edge (hvilket betyder, at han afstår fra at drikke, ryge eller tage stoffer) og er veganer.

Hvor god er Andy Hurley?

Jeg har ikke hørt Fall Out Boy live, men på numre som Irresistible Centuries og Ghostbusters spiller Andy Hurley meget enkelt og let at følge. På noget som Immortals spiller han mere interessant med synkoperede trommemønstre og tilføjet percussion. Andy er dybest set en fin trommeslager, der holder god tid

Er Fall Out Boy stadig sammen 2021?

Fall Out Boy, Weezer og Green Day slår sig sammen om den omlagte Hella Mega Tour, som vil ramme Storbritannien og Europa i sommeren 2022 og Nordamerika i sommeren 2021 Make sørg for at fange dem live ved at tjekke turnédatoer og billetoplysninger her på Stereoboard.

Anbefalede: