Logo da.boatexistence.com

Vil terrebonne sogneskoler lukke?

Indholdsfortegnelse:

Vil terrebonne sogneskoler lukke?
Vil terrebonne sogneskoler lukke?

Video: Vil terrebonne sogneskoler lukke?

Video: Vil terrebonne sogneskoler lukke?
Video: maison terrebonne cour arriere 2013 2024, Kan
Anonim

Offentlige og katolske skoler i Terrebonne og Lafourche sogne vil forblive lukket i en overskuelig fremtid efter at have pådraget sig store skader fra orkanen Ida, sagde embedsmænd torsdag.

Hvilken dag går Terrebonne Parish tilbage i skole?

Vi planlægger at begynde at genåbne skoler onsdag den 29. september 2021. Ikke alle skoler åbner på samme tid, men derimod i faser. Ingen skole genåbner uden strøm.

Er Terrebonne Parish-skoler virtuelle?

Næsten alle elever, der er på vej tilbage til klassen for det nye skoleår i Terrebonne og Lafourche, vil gøre det personligt, med online-kun læring tilgængelig kun for et begrænset antal børn med visse medicinske tilstande.

Hvor mange skoler er der i Terrebonne Parish?

Terrebonne Parish indeholder 33 skoler og 17.256 elever. Distriktets minoritetstilmelding er 60 %. Desuden er 59,4 % af eleverne økonomisk dårligt stillede.

Er der udgangsforbud i Terrebonne Parish?

The dagligt kl. 22.00. til 5 om morgenen udgangsforbud for alle områder syd og øst for Intracoastal, fordi de fleste af disse områder forbliver uden elektricitet, sagde Terrebonne sherif Tim Soignet. En kl. til kl. 05.00 er der fortsat udgangsforbud i Lafourche hver dag.

Anbefalede: