Logo da.boatexistence.com

Gik Vinny til snookis bryllup?

Indholdsfortegnelse:

Gik Vinny til snookis bryllup?
Gik Vinny til snookis bryllup?

Video: Gik Vinny til snookis bryllup?

Video: Gik Vinny til snookis bryllup?
Video: Убийца от побережья до побережья-воплощение дьявола... 2024, Kan
Anonim

ExclusiveJersey Shore's Pauly D og Vinny Guadagnino siger, at de er ' Not Invited' til Sammi Giancolas bryllup.

Deltog Vinny i Snookis bryllup?

Vinny Guadagnino og Pauly DelVecchio bekræfter, at de ikke er inviteret til Sammi 'Sweetheart' Giancolas bryllup. … I april 2019 forklarede Guadagnino til Us Weekly, hvordan han og hans kammerater fra Jersey Shore kun taler med Giancola, når der sker en "stor livsbegivenhed ".

Hvem fra Jersey Shore tog til Snookis bryllup?

Jersey Shore: Onkel Nino og Snooki, Sammi-dukker deltager i Angelina-bryllup. Genoptagelsen af Angelina Pivarnick og Chris Larangeiras bryllup torsdag den 18. februar af "Jersey Shore Family Vacation" havde to interessante gæster. Nicole "Snooki" Polizzis og Sammi "Sweetheart" Giancolas dukker i naturlig størrelse.

Hvorfor var Snookis mand ikke til Mikes bryllup?

Han fortsatte for at sige, at han har travlt med sit job og støtter fuldt ud, at Nicole er med i showet. Beslutningen var kun hans prioriteter og komfortniveau på tv. Og siden da har han ikke optrådt i programmet.

Hvad sagde Vinny om Angelinas bryllup?

“ Der er flere romantiske øjeblikke med mig og Angelina i dette bryllup end med hende og hendes mand jsfamilyvacation,” sagde Vinny. Ingen forventede, at de to ville slutte op efter at have startet deres forhold med slagsmål og had. Og første gang de kyssede, var alle chokerede.

Anbefalede: