Logo da.boatexistence.com

Er politiets blottere offentlige?

Indholdsfortegnelse:

Er politiets blottere offentlige?
Er politiets blottere offentlige?

Video: Er politiets blottere offentlige?

Video: Er politiets blottere offentlige?
Video: Politivold - politiet overfalder mand 2024, Kan
Anonim

En politiblotter er en offentlig registrering vedrørende oplysninger, der udtrykkeligt er angivet at være genstand for offentliggørelse i statutten.

Er politiets udsendelsesregistre offentlige?

Båndoptagelser af opkald foretaget til 911-nummeret udgør offentlig information. … Sådanne optegnelser er underlagt offentlig offentliggørelse, selv om de opbevares af et "911-netværksdistrikt" etableret i henhold til Emergency Communication District Act.

Er politiblottere lovlige?

Politiblottere bør ligesom andre dokumenter i varetægt eller kontrol af retshåndhævere eller andre offentlige embedsmænd kunne offentliggøres i henhold til statens offentlige registre Act, men som en praktisk sag vil højst sandsynligt blive redigeret i henhold til en eller flere af bestemmelserne i AS 40.25 ,

Er politirapporter offentlige oplysninger?

Politirapporter er hovedsagelig offentlige dokumenter og dermed en del af den offentlige journal, men det betyder ikke nødvendigvis, at enhver blot kan gå hen til et område og bede om kopier. Proceduren for at indhente politirapporter er lovpligtig og falder norm alt ind under loven om informationsfrihed i hver stat.

Kan jeg se min politirapport online?

Gå til webstedet for politiafdelingen, hvor du indgav din politianmeldelse. Da mange stationer nu giver dig mulighed for at indgive politirapporter online, har du muligvis allerede besøgt dette websted, da du indgav anmeldelsen.

Anbefalede: