Logo da.boatexistence.com

Er samsung-assistenten en pige?

Indholdsfortegnelse:

Er samsung-assistenten en pige?
Er samsung-assistenten en pige?

Video: Er samsung-assistenten en pige?

Video: Er samsung-assistenten en pige?
Video: Google Pixel 7 vs Samsung Galaxy S22 review | Uitstekende deal, subtiele verschillen | SmartphoneMan 2024, Kan
Anonim

Navnet på karakteren er Samantha, hun er designet som en attraktiv pige med klare øjne, en munter kvinde, der har været glad for at fylde tonumre i sin Samsung-mobil telefon, søger og installerer apps og selvfølgelig sms'er og chatter med hendes venner.

Er Samsung-assistenten en dreng?

Sam siges at være en kvinde med blå øjne, skulderlangt brunt hår med træk, der minder os om en Pixar-karakter. Vi forventede, at Bixby Assistant ville blive udskiftet i fremtiden, men denne lækage er overraskende på mere end én måde. … Siris stemmer hedder nu "Voice 1" og "Voice 2" i stedet for "Male" og "Female".

Er Samsungs virtuelle assistent en pige?

" Samantha" er en virtuel AI-assistent, der ikke er et officielt Samsung-produkt. … "Hun er en lysøjet, munter dame, der kan lide at jamme til melodier på sin Samsung-telefon, browse apps og sende sms'er til venner," skriver Polygon.

Hvad er Samsung-assistentens køn?

Samsung Galaxy Sam Virtual Assistant Detaljer

Køn: Female. Navn: Sam. Fulde navn: Samantha.

Er Samsung-pigen rigtig?

Samsung Girl er værket af de talentfulde mennesker på Lightfarm Studios. Virksomheden er kendt for at skabe realistiske CGI-billeder, videoer, AR-filtre og VR-applikationer. Men deres seneste koncept med den virtuelle assistent, Sam, gik vir alt.

Anbefalede: