Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er rygter-beviser ikke tilladt?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er rygter-beviser ikke tilladt?
Hvorfor er rygter-beviser ikke tilladt?

Video: Hvorfor er rygter-beviser ikke tilladt?

Video: Hvorfor er rygter-beviser ikke tilladt?
Video: НЕГАТИВНАЯ РЕАКЦИЯ / РАЗОБЛАЧЕНИЕ ПЕВЦА / ДИМАШ и ПОНАСЕНКОВ 2024, Kan
Anonim

Hearsay er en erklæring, der blev fremsat uden for retten, og som beviser sandheden af det aktuelle spørgsmål. Ofte er denne type bevis ikke tilladt i retten fordi det anses for upålidelige brugte oplysninger.

Hvorfor er rygter uantagelige?

Grunden til, at rygter er spærret for beviser, er enkel: man kan ikke krydsforhøre den person, der afgiver udtalelsen, da denne person ikke er i retten Personen i retten eller dokumentet læst er simpelthen at gentage, hvad en anden sagde…og at en anden ikke er til stede til krydsforhør.

Er rygter nogensinde tilladt?

Hørsay-beviser er ikke tilladt i retten, medmindre en statue eller regel bestemmer andet. Derfor, selvom et udsagn virkelig er rygter, kan det stadig være tilladt, hvis der gælder en undtagelse.

Hvad er rygter, og hvorfor er det uantageligt i retten?

I henhold til amerikansk juridisk tradition er rygter i sagens natur upålidelige med det formål at bevise, at hvad end der blev sagt af den person, der fremsatte udtalelsen - også kendt som "erklæreren" - er sandt. Som et resultat heraf er udtalelser uantagelige for at bevise sandheden af alt, hvad erklæreren har udt alt

Kan du blive kendt skyldig på grund af rygter?

Hvis alle beviserne mod dig er høresiger, er det alle uantageligt. … Du kan ikke blive dømt, hvis anklagemyndigheden ikke fremlægger bevis for din skyld. Hvis kendsgerningerne er, som du siger, bør sagen afvises i det indledende retsmøde.

Anbefalede: