Logo da.boatexistence.com

Hvad er blyantfoldegardiner?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er blyantfoldegardiner?
Hvad er blyantfoldegardiner?

Video: Hvad er blyantfoldegardiner?

Video: Hvad er blyantfoldegardiner?
Video: Обзор детекторов какой выбрать. Бесконтактный детектор напряжения. Индикатор напряжения. 2024, Kan
Anonim

Blyantfoldegardiner er en klassiker. Foldninger af stof er tæt samlet for at skabe en halvcylindrisk overskrift, der ligner en linje med blyanter Fra de tætte læg på headeren tumler stoffet frit ned på gulvet. Du kan vælge blyantfoldegardiner til enten stænger eller skinner.

Hvad er forskellen mellem blyantfold og pinch-fold?

Knypfolder bruger mere stof og er fyldigere end blyantfolder Læggene er håndsyet ind og fastgjort permanent for et mere luksuriøst, skræddersyet look. Da pinch pleat er en fast, indsyet overskrift, er det vigtigt, at du angiver en nøjagtig spor-/stangbredde, når du bestiller pinch folder.

Hvad betyder blyantfold?

Pencil Pleat, også kendt som Tape Top eller 3” Tape-gardiner, er standardoverskriften for gardiner og gardiner. Blyantfoldegardinoverskriften består norm alt af tre rækker snor, der er trådt igennem den til tre krogepositioner, der passer til alle typer spor og stang.

Er blyantfoldegardiner til spor?

Blyantfoldegardiner kan hænges fra et spor eller en stang … Pinch and Goblet-foldegardiner kan hænges fra et spor eller en stang, men som de hænger nedenunder enten, for at muliggøre gardinerne til harmonisering tilbage ordentligt, vil sporet eller stangen være i fuld visning. Derfor kan de se smartere ud, når de hænges i en dekorativ stang.

Er blyantfoldegardiner gammeldags?

Mange mennesker tror, at blyantfoldegardiner er gammeldags, når sammenlignet med eyelet-gardiner, som har ringlets indbygget i selve stoffet - men det er langt fra en regel om tæppe. Blyantsfold kan se lige så stilfuldt ud som øjengardiner i en moderne lejlighed eller nybygget hus.

Anbefalede: