Logo da.boatexistence.com

Hvem i enchanted 2?

Indholdsfortegnelse:

Hvem i enchanted 2?
Hvem i enchanted 2?

Video: Hvem i enchanted 2?

Video: Hvem i enchanted 2?
Video: Любовь на Два Полюса / Love Between Two Poles. Фильм. StarMedia. Мелодрама 2024, Kan
Anonim

Forhåbentlig vil Idina Mezel kanalisere Frozens Elsa og faktisk være i stand til at synge i Enchanted 2. Nye rollebesætningsmedlemmer omfatter Yvette Nicole Brown som Rosaleen, Kolton Stewart som Tyson Monroe, Gabriella Baldacchino som Robert Philips datter Morgan, Jayma Mays som Ruby og Oscar Nuñez som Edgard.

Er der en fortryllet 2-film?

Disney's Enchanted Sequel, Disenchanted, Wraps Filming in Ireland: 'Coming to You in 2022' Disenchanted, med Amy Adams i hovedrollen, får eksklusiv premiere på Disney+ i 2022. Disneys Disenchanted er officielt på vej!

Hvem er med i den nye Enchanted?

Amy Adams vil igen spille prinsesse Giselle. Den seks gange nominerede Oscar-pris er klar til at gentage sin hovedrolle i den nye film. I den originale Enchanted er Adams' karakter, Giselle, en fisk-ud-af-vandet animeret prinsesse, der går ind på en portal og befinder sig i det virkelige liv i New York City.

Er Godmothered en efterfølger til Enchanted?

Trailer til Disneys Godmothered Føles som den spirituelle efterfølger af Enchanted. … I mellemtiden har Disney denne anden film kaldet Godmothered, og den spiller stort set det samme kort, som Enchanted gør, hvad med fantasy at møde den virkelige verden.

Hvorfor er Enchanted ikke på Disney+?

Det ser ud til, at der er en form for licensaftale med "Enchanted", der forhindrer Disney i at tilføje filmen til Disney+. Selvom filmen heller ikke er tilgængelig på nogen anden streamingtjeneste lige nu.

Anbefalede: