Logo da.boatexistence.com

Kunne du lave et sværd af wolfram?

Indholdsfortegnelse:

Kunne du lave et sværd af wolfram?
Kunne du lave et sværd af wolfram?

Video: Kunne du lave et sværd af wolfram?

Video: Kunne du lave et sværd af wolfram?
Video: 3 точки, и пищеварение станет лёгким 2024, Kan
Anonim

En klinge lavet ud af wolframlegering, der også er elektrisk opvarmet til 3000C. Formen og skarpheden ligner en katana. Brugeren medbringer en batteripakke, der giver nok energi til, at sværdet kan vare omkring 3 timer. Klingens dimensioner er 75 cm lang, 3 cm bred og en tykkelse på 6,7 mm på det tykkeste sted.

Kan du lave et sværd af titanium?

Titanium er ikke et godt materiale til sværd eller andre klinger Stål er langt bedre. Titanium kan ikke varmebehandles tilstrækkeligt til at få en god kant og vil ikke bevare kanten. … Et korrekt fremstillet stålsværd vil faktisk skære ind i et titaniumblad og muligvis skære det rent i to.

Kan wolfram bruges til våben?

Tungsten: Det perfekte metal til kugler og missiler.

Kan wolfram smedes til en klinge?

Tungstencarbide er et ideelt materiale at smede klinger ud af, fordi takket være dets hårdhed og andre egenskaber kan en meget finere og mere holdbar kant fremstilles, når klingen er blevet dannet. Hårdmetalklinger har brug for langt mindre slibning end dem, der er lavet af rustfrit stål eller titanium.

Ville wolfram være en god klinge?

De samme egenskaber, der gør wolframcarbid til en fantastisk fræser, gør det også svært at arbejde med som materiale til et knivblad. … Slutresultatet er en kniv, der bliver og forbliver skarp. "Længden af skærkanten på en wolframkarbidkniv er mange, mange gange længere end stål," siger Bianchin.

Anbefalede: