Logo da.boatexistence.com

Hvad laver david blunkett nu?

Indholdsfortegnelse:

Hvad laver david blunkett nu?
Hvad laver david blunkett nu?

Video: Hvad laver david blunkett nu?

Video: Hvad laver david blunkett nu?
Video: Мальвы цветут_Рассказ_Слушать 2024, Kan
Anonim

Ud over sit andet arbejde med velgørende organisationer var han også formand for David Ross Multi Academy Charitable Trust fra juni 2015 til januar 2017. Han er i øjeblikket formand for Association for Citizenship Teaching (ACT).

Hvad er David Blunkett handicap?

Blind siden fødslen og kom fra en fattig familie i et af Sheffields dårligst stillede distrikter, rejste han sig for at blive uddannelses- og beskæftigelsesminister, indenrigsminister og arbejds- og pensionssekretær i Tony Blairs kabinet efter Labours sejr i generalen i 1997 valg.

Er Ed Balls en MP?

Ved parlamentsvalget i 2005 blev Balls valgt som MP for Normanton (som i 2010 blev til Morley og Outwood), og i 2006 blev han økonomisk sekretær for finansministeriet.

Er Alan Johnson MP?

Et medlem af Labour Party, han var medlem af parlamentet (MP) for Kingston upon Hull West og Hessle fra 1997 til 2017. Johnson tjente i regeringen i både Tony Blairs og Gordon Browns regering.

Hvem var Alan Johnson i den maskerede sanger?

Ex-hjemmesekretær Alan Johnson blev afsløret som Pharaoh på ITV's The Masked Singer i ét, hvis det mest usandsynlige øjeblik i nyere tv-historie.

Anbefalede: