Logo da.boatexistence.com

Hvad er forskellen mellem sockeye og kongelaks?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er forskellen mellem sockeye og kongelaks?
Hvad er forskellen mellem sockeye og kongelaks?

Video: Hvad er forskellen mellem sockeye og kongelaks?

Video: Hvad er forskellen mellem sockeye og kongelaks?
Video: Identifying the differences between Pink (Humpey), Silver ( Coho), and King (Chinook) Salmon 2024, Kan
Anonim

Ifølge ipsedixit er kongelaks generelt federe end sockeye og en smule mindre fast og kødfuld. Tænk på konge som en velmarmoreret rib-eye bøf, mens sockeye er mere som mørbrad.

Smager kongelaks bedre end sockeye?

"Disse fyre vejer typisk mellem 11-18 pund," sagde han. Han nævnte, når den er kogt godt, har kongelaks en smøragtig smag og tekstur. … "De fleste mennesker foretrækker smagen af King, men Jeg kan godt lide Sockeye for dets røgfyldte, smagfulde kød" Jeg bemærkede absolut farveforskellen og kunne næsten se røgen, han t alte om.

Hvilken type laks er bedst at spise?

Chinook laks (Oncorhynchus tschawytscha), også kendt som kongelaks, anses af mange for at være den bedst smagende af lakseklasen. De har et højt fedtindhold og tilsvarende rigt kød, der spænder fra hvid til en dyb rød farve.

Er sockeye laks anderledes end almindelig laks?

Sockeyefileter har en tyndere tekstur, men fisken er ret robust. På trods af sin mindre størrelse er denne slags laks mere fedtet og føles rigere. Den holder også formen godt, når den grilles eller steges. Den afbalancerer sart flagerhed med fedme, hvilket gør den alsidig til forskellige opskrifter og tilberedningsmetoder.

Er King Salmon bedre end laks?

Kongelaks er kendt for sit høje indhold af sunde omega-3-olier og sin store smag. En dekadent genstand til en hvid dug, middag med levende lys, kongelaks er omtrent så god, som den kan blive. … Coho-laksen har også en masse andre dyder. Den smager mildere end en kongelaks, hvilket kan appellere til nogle.

Anbefalede: