Logo da.boatexistence.com

Hvor blev nætter i Rodanthe optaget?

Indholdsfortegnelse:

Hvor blev nætter i Rodanthe optaget?
Hvor blev nætter i Rodanthe optaget?

Video: Hvor blev nætter i Rodanthe optaget?

Video: Hvor blev nætter i Rodanthe optaget?
Video: Nights in Rodanthe house for sale at $1.8 million 2024, Kan
Anonim

Producerne af Nights in Rodanthe, filmatiseringen af Nicholas Sparks-romanen på storskærm, kunne ikke modstå den unikke smag af det sted, historien var baseret på. Meget af filmen blev optaget på the Outer Banks Oplev eventyret og romantikken på egen hånd på denne to-dages tur.

Hvor er huset i Nights in Rodanthe?

The Inn at Rodanthe, som den blev navngivet i filmen fra 2008 baseret på Nicholas Sparks populære roman, Nights in Rodanthe, med Richard Gere og Diane Lane i hovedrollerne, er et smukt restaureret enfamilieshus (ikke en egentlig kro)), beliggende i den lille Hatteras Island-landsby Rodanthe på de ydre breder af North Carolina

Kan du besøge Nights in Rodanthe-huset?

Hjemmet er kun et af flere steder på Outer Banks, der var med i filmen. Rejsende kan besøge Nights in Rodanthe steder langs de ydre banker eller følge kystfilmstien hele vejen fra Outer Banks til Wilmington.

Hvilken mole blev Nights in Rodanthe filmet?

Hatteras Island Fishing Pier (Rodanthe Pier):Både Richard Gere og Diane Lane blev filmet på dette sted.

Hvilken strand var i filmen Nights in Rodanthe?

Rodanthe er den nordligste landsby i de beboede områder på Hatteras Island, og mens romanen og filmen er baseret på denne specifikke by, blev nogle scener også filmet i North Topsail Beach, NC. Filmen klarede sig ret godt i billetkontoret og blev Warner Bros.

Anbefalede: