Logo da.boatexistence.com

Hvad er akkordtonesoloing?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er akkordtonesoloing?
Hvad er akkordtonesoloing?

Video: Hvad er akkordtonesoloing?

Video: Hvad er akkordtonesoloing?
Video: Beginners Guide To Chord Tone Soloing - Guitar Chord Tones Lesson 2024, Kan
Anonim

Akkordtonesoloing er en teknik til at få din solo til at lyde "i" backing-tracket. Med denne teknik er du i stand til at vælge de toner, der vil lyde bedst på ethvert givet tidspunkt i din solo.

Hvad betyder akkordtoner?

En akkordtone er kun en tone, der findes i en bestemt akkord. Så for eksempel er akkorden i C-dur lavet af 3 toner – C, E, G – de kaldes "akkordtonerne". For Dm7 er akkordtonerne D, F, G, Bb. Der er mange mange måder at nærme sig solospil på.

Hvad er en akkordtonemelodi?

En akkordtone er kun en tone, som kan findes i selve akkorden For eksempel: … Derfor er tonerne C, E og G akkordtoner i det øjeblik i sangen; og du kan bruge enhver af disse toner i din melodi på det tidspunkt, med tillid til, at tonen vil lyde godt med akkorden.

Hvad er solo over akkorder?

Tilstande er lavet til solo over akkorder. Hver tilstand er i stand til at spille over et bestemt sæt akkorder. Hvis akkorden er dominant, som en G7 eller G9, vil du gerne spille den Mixolydiske tilstand. Hvis det er en molakkord, kan du spille dorian, frygisk eller eolisk tilstand.

Hvad er major pentatonisk?

I modsætning til dur-skalaen, som er en syv-tones skala, består den dur pentatoniske skala af fem toner ("penta"=fem, "tonic"=toner). De fem toner i den dur pentatoniske skala er grundtonen, 2., 3., 5. og 6. intervaller af durskalaen (4. og 7. skalagrader er udeladt).

Anbefalede: