Logo da.boatexistence.com

Hvad betyder af-s linse?

Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder af-s linse?
Hvad betyder af-s linse?

Video: Hvad betyder af-s linse?

Video: Hvad betyder af-s linse?
Video: NIKON CAMERA LENS TUTORIAL | What Do The Numbers On My Nikon Lenses Mean? 2024, Kan
Anonim

Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G er et objektiv fremstillet af Nikon til brug på Nikon DX-format digitale spejlreflekskameraer. Det giver et synsfelt på et kamera i DX-format, der ligner det for et norm alt objektiv på et kamera med 35 mm filmformat.

Hvad står S for i AF-S?

Omskrivning af artiklen: AF-C (AF-kontinuerlig eller servotilstand) bruges til at fotografere motiver i bevægelse. AF-S betyder enkeltbillede og bruges til motiv, der er stillestående.

Hvad er forskellen mellem AF-P- og AF-S-objektiver?

AF-S NIKKOR-objektiver har Nikons Silent Wave Motor (SWM). … AF-P-objektiver bruger en "Pulse"-motor eller "Stepping"-autofokusmotor og er endnu mere støjsvage og mere jævne til autofokus endet AF-S-objektiv, hvilket gør disse objektiver ideelle, når du optager video med et DSLR.

Hvad er forskellen mellem AF og AF-S?

Der er to typer Nikon-objektiver: AF (autofokus) og AF-S ( autofokus med silent wave-motor). AF er generelt de ældre objektiver, der kun fungerer i manuel tilstand. AF-S-objektiver fungerer på alle Nikon digitalkameraer og har en hurtig og lydløs autofokus.

Hvad er AF-S i objektivet?

"AF-S er til den stille bølgemotor, der bruges i NIKKOR-objektiver til hurtig, præcis og, som du kunne forvente, super støjsvag AF-drift. … "Endelig, vi slutter med bogstavet G, som angiver, at objektivet har en elektronisk blændekontrol, hvilket betyder, at f/stop indstilles fra kameraet.

Anbefalede: