Logo da.boatexistence.com

Hvorfor lukkede Haslar-hospitalet?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor lukkede Haslar-hospitalet?
Hvorfor lukkede Haslar-hospitalet?

Video: Hvorfor lukkede Haslar-hospitalet?

Video: Hvorfor lukkede Haslar-hospitalet?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Kan
Anonim

Konklusionen af undersøgelserne var imidlertid, at Royal Hospital Haslar ikke var levedygtig på lang sigt, og at dets opbevaring var mindre effektiv og dyrere end nogen anden foreslået mulighed.

Hvad sker der med Haslar-hospitalet?

The Royal Hospital Haslar i Gosport, Hampshire, var et af flere hospitaler, der betjener lokalområdet. Det blev omdannet til pensioneringslejligheder mellem 2018 og 2020. Selve hospitalet er en fredet bygning.

Hvorfor lukkede Royal Hospital Haslar?

Seneste presse- og tv-reportager har fremhævet offentlighedens vrede over den utilstrækkelige behandling af væbnede styrkers ofre, der vender tilbage fra Irak og Afghanistan, denne situation er en følge af beslutningen om at lukke nationens sidste militærhospital, Royal Hospital Haslar, i Gosport, Hampshire.

Hvornår lukkede Royal Haslar-hospitalet?

Gosports Royal Hospital Haslar, over 250 år gammelt og det sidste militærhospital i Storbritannien, markerer begyndelsen på den overgang, der vil føre til dens endelige lukning i 2009 med en march og ceremoni i Gosport.

Hvor gammel er Haslar hospital?

Efter indsendelser til kong George II, ledet af jarlen af Sandwich og admiralitetet, begyndte planlægningen af hospitalet i 1745. Haslar skulle være et af tre foreslåede hospitaler til at yde pleje til sømænd fra flåden. Bygningen af hospitalet tog 16 år, og blev færdiggjort i 1762

Anbefalede: