Logo da.boatexistence.com

Skal pårørende tage bobestyrerhonorarer?

Indholdsfortegnelse:

Skal pårørende tage bobestyrerhonorarer?
Skal pårørende tage bobestyrerhonorarer?

Video: Skal pårørende tage bobestyrerhonorarer?

Video: Skal pårørende tage bobestyrerhonorarer?
Video: Executor Fees: Everything You Need to Know! 2024, Kan
Anonim

Mange mennesker undrer sig: "Skal jeg tage et bobestyrerhonorar?" De kan føle sig utilpas med at acceptere betaling for at hjælpe familiemedlemmer i en hård tid. Og der er intet g alt i at fungere som bobestyrer uden løn.

Skal bobestyrer af testamente være familiemedlem?

Kun børn eller familiemedlemmer kan fungere som bobestyrere Du er ikke kun forpligtet til at udpege dit barn eller familiemedlem, det er ofte bedst ikke at udpege dit barn. Det mest almindelige tilfælde, hvor det er problematisk at udpege et af dine børn som bobestyrer, opstår, når et af dine børn bor hos dig.

Hvad er et rimeligt bobestyrerhonorar?

Under Californiens skiftekode, modtager eksekveren typisk 4 % på de første $100, 000, 3% på de næste $100.000 og 2% på de næste $800.000, siger William Sweeney, en Californien-baseret skifteadvokat. For en ejendom til en værdi af 600.000 USD er gebyret cirka 15.000 USD.

Er en bobestyrer nødt til at vise regnskab til begunstigede?

Uanset om du er begunstiget eller bobestyrer, stiller du måske spørgsmålet, skal en bobestyrer vise regnskab til begunstigede. Svaret er, en bobestyrer har ikke en automatisk forpligtelse til at indsende et regnskab for boet.

Hvad er rimelig kompensation til en bobestyrer?

Typisk vil skifteretten finde en bobestyrererstatning rimelig hvis den er i overensstemmelse med, hvad folk tidligere har modtaget som erstatning på det pågældende område Hvis f.eks. år, bobestyrerhonorarer var typisk 1,5 %, så ville 1,5 % blive betragtet som rimelige, og 3 % kan være urimeligt.

Anbefalede: