Logo da.boatexistence.com

Hvordan tentakler har blæksprutte?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan tentakler har blæksprutte?
Hvordan tentakler har blæksprutte?

Video: Hvordan tentakler har blæksprutte?

Video: Hvordan tentakler har blæksprutte?
Video: Sådan ordner du en tiarmet blæksprutte 2024, Juli
Anonim

BERLIN (Reuters) - Blæksprutternes otte tentakler deler sig i seks "arme" og to "ben", sagde en undersøgelse offentliggjort af en kæde af kommercielle akvarier torsdag. Blæksprutter regnes for at være verdens mest intelligente hvirvelløse dyr og er i stand til at bruge redskaber med deres sugetækkede tentakler.

Hvorfor har en blæksprutte 8 tentakler?

Hannernes ottende arm bruges til reproduktion og er viklet sammen i en sæk under dets højre øje. Dette er grunden til, at arten har fået dette misvisende navn, men faktisk er selv den syvarmede blæksprutte kendetegnet ved eksistensen af otte lemmer.

Har en blæksprutte 10 tentakler?

Blæksprutter har ingen skal overhovedet, ikke engang en indre. De har otte fangarme. Tentaklerne har sugekopper på dem og bruges til at holde på byttet. … Blækspruttens mund er i midten af dens tentakler.

Kan blæksprutte have 9 tentakler?

'Naturens mangfoldighed': Sjælden 9-tentaklet blæksprutte fundet i det nordøstlige Japan Sendai – En sjælden 9-tentaklet blæksprutte blev for nylig opdaget ud for kysten i det nordøstlige Japan, og de, der er nysgerrige efter det usædvanlige væsen, kan nu se det udstillet i det lokale naturcenter.

Kan en blæksprutte have 9 ben?

En fisker opdagede et sjældent fænomen, mens han lavede aftensmad – en af blæksprutterne, der kogte i en gryde, havde ni ben. Blæksprutten, som har en ekstra lem, der dukker op midtvejs fra et af dens otte andre ben, blev fundet i Shizugawa Bay i byen Minamisanriku, Miyagi Prefecture.

Anbefalede: