Logo da.boatexistence.com

Kan raske kroppe spille kørestolstennis?

Indholdsfortegnelse:

Kan raske kroppe spille kørestolstennis?
Kan raske kroppe spille kørestolstennis?

Video: Kan raske kroppe spille kørestolstennis?

Video: Kan raske kroppe spille kørestolstennis?
Video: that's what he does 2024, Kan
Anonim

Kørestolstennis er en af de eneste paralympiske sportsgrene, der kan integreres med sin raske modstykke. Den eneste regelforskel er, at kørestolsspilleren modtager to afvisninger.

Kan en rask person spille kørestolstennis?

Kørestolstennis er den ideelle kandidat til at fuldføre denne mission, for når du først sidder og spiller i kørestolen, gør det ingen forskel, om du har fuld brug af din underkrop eller ikke.

Kan ikke-handicappede spille kørestolstennis?

For at være berettiget til at konkurrere skal en spiller have et medicinsk diagnosticeret, permanent, mobilitetsrelateret fysisk handicap, som skal resultere i et væsentligt funktionstab i en eller begge lavere ekstremiteter.

Hvem kan spille kørestolstennis, der er kvalificeret til at konkurrere diagnosticeret?

a) For at være berettiget til at konkurrere i ITF-godkendte kørestolstennisturneringer og de paralympiske lege, skal en spiller have en medicinsk diagnosticeret permanent mobilitetsrelateret fysisk handicap Denne permanente fysiske handicap skal resultere i et væsentligt funktionstab i den ene eller begge underekstremiteter.

Er de tilladt 2 bounces i kørestolstennis?

Kørestolstennis adskiller sig fra sportens traditionelle form på kun to henseender Den første er den velkendte 'to bounce-regel', som betyder, at en spiller kan lade bolden hoppe to gange, før du returnerer det (selvom kun det første hop skal være på banen).

Anbefalede: