Logo da.boatexistence.com

Hvorfor vil udlejere have en kautionist?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor vil udlejere have en kautionist?
Hvorfor vil udlejere have en kautionist?

Video: Hvorfor vil udlejere have en kautionist?

Video: Hvorfor vil udlejere have en kautionist?
Video: 집주인의 거짓말 마지막 이야기, 튀르키예에서 이 사람을 공개합니다!! #튀르키예 , #집주인, #공개수배 2024, Kan
Anonim

En kautionist fungerer som en garanti for, at lejen bliver bet alt i en situation, hvor lejeren kan'ikke opfylde deres økonomiske forpligtelse. Kautionisten er lige så ansvarlig for lejemålet som lejeren. Derfor er det så vigtigt at sikre, at alle forstår og accepterer vilkårene.

Hvorfor beder udlejere om kautionister?

Hovedårsagen til, at udlejere muligvis kræver, at du har en huslejegaranti, er fordi de føler, at der er en risiko for, at du måske ikke betaler din husleje til tiden og fuldt ud På grund af dette, er studerende lejere typisk forpligtet til at stille en kautionist. … Hvor et kredittjekresultat ikke er så stærkt, som udlejeren ønsker.

Skal udlejer acceptere kautionist?

Du har muligvis brug for en 'garant', så du kan leje et sted at bo. En garant er en person , der accepterer at betale din husleje, hvis du ikke betaler den, f.eks. en forælder eller en nær slægtning. … Din udlejer vil måske tjekke, at din kautionist er i stand til at betale lejen på samme måde, som de har kontrolleret din betalingsevne.

Hvad betyder det at være garant for en lejebolig?

At være garant for en lejebolig involverer, at du står inde for lejeren. Hvis lejeren ikke er i stand til at opfylde deres forpligtelser i henhold til lejeaftalen, vil du (garanten) være juridisk forpligtet til at betale - enten for forfalden leje eller skade på ejendommen.

Er det en god idé at være garant?

Næsten alle kan være en garant. … Det er tilrådeligt at kun af en garant for nogen, du stoler på, og du tror, du kan stole på deres penge. Du skal være over 21 år gammel, være økonomisk stabil og have en god kredithistorik for at være garant.

Anbefalede: