Logo da.boatexistence.com

Når virksomheden går i administration?

Indholdsfortegnelse:

Når virksomheden går i administration?
Når virksomheden går i administration?

Video: Når virksomheden går i administration?

Video: Når virksomheden går i administration?
Video: Всё, что вы боялись спросить о Security Engineer? 2024, Kan
Anonim

At gå i administration er når en virksomhed bliver insolvent og sættes under ledelse af Licensed Insolvency Practitioners Direktørerne og de sikrede långivere kan udpege administratorer gennem en domstolsproces for at beskytte virksomheden og deres position så meget som muligt.

Hvad sker der, hvis en virksomhed går i administration?

Når en virksomhed går ind i administrationen overgives kontrollen med virksomheden til den udpegede administrator (som skal være en autoriseret insolvensbehandler). Administratorens primære mål er at udnytte virksomhedens aktiver til at tilbagebetale kreditorer så hurtigt og så fuldt ud som muligt uden præference.

Når en virksomhed går i administration, hvem bliver først bet alt?

Hvis et selskab går i likvidation, bliver alle dets aktiver fordelt til dets kreditorer. Sikrede kreditorer er først i køen. Dernæst er usikrede kreditorer, herunder medarbejdere, der skylder penge. Aktionærerne betales sidst.

Bliver jeg stadig bet alt, hvis min virksomhed går i administration?

Hvis din arbejdsgiver er under likvidation, der er ingen fortsatte forretning, og du vil stå uden job … Hvis der ikke er tilstrækkelige midler til at betale dig fra den insolvente virksomhed, vil alle er ikke tabt. Du kan ansøge National Insurance Fund (NIF) om udestående betalinger, herunder løn, opsigelse, ferie og fratrædelsesgodtgørelse.

Hvad er forskellen mellem at gå i administration og likvidation?

Simpelt sagt, likvidation bringer en virksomheds afslutning ved at sælge – eller likvidere – dens aktiver, før den opløses helt Administration på den anden side bruges typisk, når der er en chance for at redde en virksomhed, som i øjeblikket oplever høje niveauer af økonomisk eller driftsmæssig nød.

Anbefalede: