Logo da.boatexistence.com

Kommer jægerstøvler op store?

Indholdsfortegnelse:

Kommer jægerstøvler op store?
Kommer jægerstøvler op store?

Video: Kommer jægerstøvler op store?

Video: Kommer jægerstøvler op store?
Video: How The Hunter Original Wellington Boots Are Made 2024, Kan
Anonim

Hunter gummistøvler er normal i størrelse og bliver på ingen måde små. Det er blevet sagt, at de kommer op i store om noget. Men deres fittings har generelt en tendens til at være mere nøjagtige end ikke.

Skal du gå en størrelse op i Hunter gummistøvler?

Størrelsesskema

Hunter støvler er normal i størrelse og er på ingen måde små. Det er blevet sagt, at de kommer op stort om noget. Men deres fittings har generelt en tendens til at være mere nøjagtige end ikke.

Kører Hunter-støvler små eller store?

SIZE UP versus SIZE DOWN: Hunter-støvler laves kun i hele størrelser. Hvis du køber den originale stil, skal du tage størrelsen ned (de er store). Hvis du køber den raffinerede stil (min præference), foreslår jeg, at du køber din normale størrelse eller en 1/2 størrelse op, hvis du kan.

Løsner Hunter-støvler op?

Da Hunter-støvler ikke strækker sig, , kan du blive nødt til at tage en størrelse op, når du køber dem af flere årsager: Du planlægger at bære dem med termiske sokker. De har kun fuld størrelse, og du er en halv størrelse.

Er Hunter-støvler stadig i stil 2020?

Hunter støvlers seneste stil giver en skræddersyet, slankere og slankere silhouette. Vi elsker dette sprøde råhvide par (og det gør over tusinde kunder også). En chunky lug sål platform er så trendy til efterår/vinter 2020.

Anbefalede: