Logo da.boatexistence.com

Hvordan bruges master stroke i sætning?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan bruges master stroke i sætning?
Hvordan bruges master stroke i sætning?

Video: Hvordan bruges master stroke i sætning?

Video: Hvordan bruges master stroke i sætning?
Video: Øjenbryn! Super teknik til at rette øjenbryn. Øjenbryn! 2 en lektion! 2024, Kan
Anonim

Masterstroke-sætningseksempel Forudsat at prisen er rigtig, kan dette vise sig at være en masterstroke. Alligevel er det virkelige mestertræk at genoprette omkvædet til dets originale musikalske funktion Som jeg sagde, var det et taktisk mesterslag at bringe ham videre. Lanceringen i tide til jul var et mesterværk.

Hvordan bruger du master stroke?

eller mesterslagen mesterlig handling eller præstation; en ekstremt dygtig eller effektiv handling: Krig blev undgået ved et mesterskab af diplomati.

Hvordan bruger du streg i en sætning?

Eksempler på slag i en sætning

Hun har et stærkt baghåndslag. Han er foran med to slag. Hun svømmer med lange, glatte strøg. et åreslag Hun kender de fire grundlæggende slag.

Hvordan bruger du ordet mesterskab i en sætning?

Eksempler på beherskelse i en sætning

Vi var imponerede over hendes beherskelse af emnet. Hun opnåede en fuldstændig beherskelse af fransk. Han kæmpede for at få styr på sin frygt.

Hvad er en god sætning for mester?

"Dette er til dig," sagde hun og vendte tilbage til sin herre. Og han er ikke min herre. Men han vidste, at han måtte huske ham, som han gjorde sin herre. Hun havde været stille i en dag eller to, gået over alt med ham, en kammerat i hans hoved, der ikke kunne røre ved hans vrede herre.

Anbefalede: