Logo da.boatexistence.com

Var asuran et hit?

Indholdsfortegnelse:

Var asuran et hit?
Var asuran et hit?

Video: Var asuran et hit?

Video: Var asuran et hit?
Video: Summa Surrunu - Video Song | Etharkkum Thunindhavan | Suriya | Sun Pictures | D.Imman | Pandiraj 2024, Kan
Anonim

Action Star Dhanush, Asuran blev opført meget godt i kassen. Filmen blev udgivet på over 1200 skærme. Samlingen var også ret imponerende, filmen samlede 3,31 Cr i den første uge.

Er Vada Chennai hit eller flop?

Filmen blev et hit på festivalkredsløbet og blev endda valgt som Indiens officielle deltagelse i 2017 Academy Awards. På det tidspunkt var Vetrimaaran allerede begyndt at skyde Vada Chennai.

Hvad er godt ved asuran?

Action-sekvenser er fantastiske! Asuran er en historie om blod og kød Filmen har gode chancer for at vinde et par nationale priser. Dhanush har leveret en fantastisk præstation, og intervalscenen er en af de bedste massescener, en skuespiller kan få i denne slags film.

Er asuran en gyserfilm?

Asuran (oversat. Demon) er en 1995 tamilsproget Happening Stories-gyserfilm, med kinematografi og instruktion af Velu Prabhakaran og skrevet og produceret af R. K. Selvamani.

Handler asuran om dalitter?

Asuran er en historie om en dalit, Sivasamy (spillet af Dhanush) og hans familie. Det er en usædvanlig historie, fordi den ikke bukker under for vold eller hævn, men rejser sig om det. … Dalit-Bahujan-filmskabere har udfyldt dette hul, mens de har skabt en ny bølge af film, der er mere tiltalende for et Dalit-Bahujan-publikum.

Anbefalede: