Logo da.boatexistence.com

Var vagabond et hit?

Indholdsfortegnelse:

Var vagabond et hit?
Var vagabond et hit?

Video: Var vagabond et hit?

Video: Var vagabond et hit?
Video: ROOT / NEW DIGITAL EXPANSION EXILES & PARTISANS & VAGABONDS / Vagabond ADVENTURER WIN and Preview 2024, Juli
Anonim

“Vagabond” overrumplede gentagne gange seerne med sine drejninger. Faktisk var ikke kun dramaet et hit i Korea, det blev også udsendt til udlandet via Netflix, og seerne kunne dele deres meninger med hinanden gennem kommentarvinduet.

Er Vagabond vellykket?

SBS' action-thriller-drama Vagabond er kommet godt i gang med sine to første afsnit, som blev sendt den 20. og 21. september, og fik over 10 procent seertal. … Ifølge Nielsen Korea fik den vurderinger på henholdsvis 10,4 og 10,3 procent.

Vil Vagabond have en sæson 2?

Vagabond Sæson 2 er endnu ikke offentliggjort, men ifølge en produktionsinsider kan K-dramaet vende tilbage med en anden sæson, rapporterede Uniforumtz. Hvis det endelig sker, ville Lee Seung-gi og Bae Suzy vende tilbage for at gentage deres roller for at rydde de resterende cliffhangers.

Er Vagabond et godt show?

Med Suzy og Lee Seung-gi-overskrifter, et anstændigt konstrueret plot og gribende actionscener tilbyder Vagabond en pålideligt underholdende oplevelse, der vil glæde K-drama-fans.

Hvem er den egentlige skurk i Vagabond?

Han udnævnte Han-ki som den primære skyldige bag det hele og skjulte det faktum, at han accepterede $500 millioner fra John og Mark for at underskrive aftalen til deres fordel.

Anbefalede: