Logo da.boatexistence.com

Hvordan mødtes keith raniere og nancy salzman?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan mødtes keith raniere og nancy salzman?
Hvordan mødtes keith raniere og nancy salzman?

Video: Hvordan mødtes keith raniere og nancy salzman?

Video: Hvordan mødtes keith raniere og nancy salzman?
Video: NXIVM Co-Founders Keith Raniere & Nancy Salzman Return For HBO’s ‘The Vow, Part Two’ | THR News 2024, Kan
Anonim

I 1998 mødte Keith Ranieres daværende partner Toni Natalie Nancy Salzman, en sygeplejerske og uddannet behandler i hypnose og neurolingvistisk programmering. … I sidste ende gik jeg med til at være intim med Keith, og det var lige som han sagde. Jeg så endda et blåt lys, men jeg tror ikke, jeg fort alte ham det.

Hvordan mødte Nancy Salzman Keith Raniere?

I 1998 mødte Keith Ranieres daværende partner Toni Natalie Nancy Salzman, en sygeplejerske og uddannet behandler i hypnose og neurolingvistisk programmering Natalie huskede: … I sidste ende gik jeg med til at være intim med Keith, og det var lige som han sagde. Jeg så endda et blåt lys, men jeg tror ikke, jeg fort alte ham det.

Hvem kom i fængsel for Nxivm?

I begyndelsen af 2018 blev NXIVMs grundlægger, Keith Raniere, og hans partner, skuespillerinden Allison Mack, anholdt og tilt alt for føderale anklager relateret til DOS, herunder sexhandel.

Hvad betyder Dominus obsequious Sororium?

Hvis man ville være virkelig generøs og antage, at "i"et i sororium bare var en stavefejl som det manglende "s" i obsequious, og ændrede det til "Dominus obsequiosus sororum", ville der stadig stå " Søstrenes lydige mester "

Er Bonnie og Mark stadig gift?

Piesse er gift med den sydafrikanske filmskaber Mark Vicente. Piesse og hendes mand var medlemmer af den selvskrevne amerikanske multi-level marketing virksomhed og kult NXIVM. Parret forlod organisationen i 2017 og blev NXIVMs mest åbenhjertige modstandere.

Anbefalede: