Logo da.boatexistence.com

Hvordan mødtes Sheldon og Leonard?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan mødtes Sheldon og Leonard?
Hvordan mødtes Sheldon og Leonard?

Video: Hvordan mødtes Sheldon og Leonard?

Video: Hvordan mødtes Sheldon og Leonard?
Video: Young Sheldon | The Big Bang Theory Characters Childhood | S02E22 2024, Kan
Anonim

Et tilbageblik i afsnittet "The Staircase Implementation" af sæson tre afslører, at de to karakterer mødtes , da Leonard ansøgte om at blive Sheldons værelseskammerat Det øjeblik, får vi at vide, var "syv år siden”, og afsnittet blev sendt i 2010, hvilket betyder, at Sheldon og Leonard formentlig mødtes i 2003.

I hvilken episode møder Sheldon Leonard?

Fans af The Big Bang Theory vil huske Leonard Hofstadter (spillet af Johnny Galecki) og Sheldon Cooper (Jim Parsons) mødes i sæson tre flashback-afsnit med titlen The Staircase Implementation.

Hvordan blev Leonard og Sheldon venner?

I betragtning af hvor mærkelig Sheldon var, blev vennerne værelseskammerater på en ret organisk måde. Som forklaret i showet, Leonard svarede på en annonce Sheldon havde placeret Sheldon havde brug for en værelseskammerat, ikke af økonomiske årsager, men snarere for at køre ham til og fra arbejde. Hans tidligere værelseskammerat fandt ham tydeligvis for besværlig.

Møder Sheldon nogensinde Leonard Nimoy?

Leonard Nimoy og Big Bang-besætningen. I "The Bath Item Gift Hypothesis" (S02E11) forærede Penny Sheldon en serviet signeret af Leonard Nimoy, da hun så ham i Cheesecake Factory.

Hvorfor holder Leonard ud med Sheldon-afsnittet?

Men i senere afsnit nævner Leonard, at han også affinder sig med Sheldon fordi de to oprigtigt kan lide hinanden, og Leonard føler, at Sheldon har brug for hans hjælp. … Det er måske ikke altid et sundt forhold, men at være Sheldons værelseskammerat betyder, at Leonard altid vil være nødvendig.

Anbefalede: