Logo da.boatexistence.com

Er racing-billetter tilladt i speci altog?

Indholdsfortegnelse:

Er racing-billetter tilladt i speci altog?
Er racing-billetter tilladt i speci altog?

Video: Er racing-billetter tilladt i speci altog?

Video: Er racing-billetter tilladt i speci altog?
Video: Обнаружение скрытого UAP? | Выжить в черной дыре с Ави Лоэбом Obnaruzheniye skrytogo UAP? Avi Loebom 2024, Kan
Anonim

Jernbanerne kører med speci altog og er begyndt at udstede billetter i henhold til tidligere regler. … Men en passager med en billet på venteliste må ikke rejse, mens dem med RAC-billetter kan rejse.

Kan vi komme i tog med RAC-billet?

I RAC (Reservation Against Cancellation), må passageren rejse, og to passagerer deler den samme køje. Hvis en bekræftet passager ikke går ombord på toget, tildeles en fuld køje til passageren med RAC-billet, ifølge IRCTC.

Kan en person rejse med RAC E-billet?

du kan helt sikkert rejse med rac e-ticket. wl e-billetter er ikke tilladt at rejse, da jeg bliver annulleret automatisk efter udarbejdelse af kort, og passageren får refunderet.

Hvem kan rejse med speci altog?

-Alle passagerer skal ankomme til stationen mindst 90 minutter i forvejen for at gennemgå termisk screening på stationen. -Kun de mennesker, der ikke har nogen coronavirus-symptomer, får lov til at rejse med et særligt tog.

Bliver RAC 110 bekræftet?

Deres billetter vil ikke blive bekræftet med en tildeling af fuld kaj i tilfælde af en aflysning, som det er praksis nu. Det betyder, at hvis du får en RAC-status på reservationstidspunktet, vil din billetstatus forblive uændret indtil slutningen af rejsen.

Anbefalede: