Logo da.boatexistence.com

Kan du gå op i spinnakertårnet?

Indholdsfortegnelse:

Kan du gå op i spinnakertårnet?
Kan du gå op i spinnakertårnet?

Video: Kan du gå op i spinnakertårnet?

Video: Kan du gå op i spinnakertårnet?
Video: Visiting The Spinnaker Tower In Portsmouth 2024, Juli
Anonim

Spinnaker Tower-besøgende kan opleve højden for kun £4 pr. person, som kan købes på View Deck One. Efter adrenalinsuset kan du tage op til Sky Garden - med det åbne tag - for at læne dig tilbage og slappe af med den fantastiske udsigt eller nyde kaffe og kage på The Clouds, der ligger 105 meter over havnen.

Skal du booke for at gå op i Spinnaker Tower?

Vi anbefaler, at gæster forudbestiller et generelt adgangsbesøg, hvor det er muligt, for at garantere deres besøg, da vi i øjeblikket opererer med nedsat kapacitet på grund af nuværende regeringsrestriktioner. Alle vores andre oplevelser, inklusive high tea og brunch og vores nedfiringsoplevelser, skal forudbestilles.

Har Spinnaker Tower en elevator?

Nej, vi har en intern højhastighedslift, som tager kun 28 sekunder at komme til View Deck 1 i 100 meter over havets overflade, med en hastighed på 4 meter i sekundet.

Kan du gå op ad Spinnaker Tower?

Du er velkommen til at gå, hoppe eller endda danse på tværs, men husk at tage skoene af, da vi bestræber os på at holde glasset så klart som muligt for den bedste seeroplevelse.

Hvordan kommer du til toppen af Spinnaker Tower?

Efter en hurtig elevatortur ankommer du til niveau 2 i Spinnaker Tower. Dette er "børnenes niveau". Den er lukket ind i glas og har et areal, hvor gulvet er af glas, så man kan se helt ned til gaden. Så hvis du fortsætter op ad en trappeopgang, ankommer duøverste etage, som er åbent.

Anbefalede: