Logo da.boatexistence.com

Kan lastbiler bruge kan altunnelen?

Indholdsfortegnelse:

Kan lastbiler bruge kan altunnelen?
Kan lastbiler bruge kan altunnelen?

Video: Kan lastbiler bruge kan altunnelen?

Video: Kan lastbiler bruge kan altunnelen?
Video: Denne lastbil kan forhindre højresvingsulykker - DR Nyheder 2024, April
Anonim

Nej. Eurotunnel Freight har en forpligtelse til at opretholde sikkerheden for lastbilchauffører. Alle lastbilchauffører er forpligtet til at køre i Drivers' Club Car under en overfart. Det er strengt forbudt for chauffører eller passagerer at blive i førerhuset.

Kører lastbiler på Eurotunnel?

Eurotunnel Freight giver den hurtigste måde at krydse kanalen med en lastbil Hvert trin på rejsen er designet til at maksimere udnyttelsen af dine køretøjer med minimal standsetid. … Vores Eurotunnel fragtservice er tilgængelig 24/7 og 365 dage om året med op til 1 afgang hvert 10. minut i spidsbelastningstider.

Hvilke køretøjer kan køre i Kan altunnelen?

Eurotunnel tildeler plads i enkeltdæksvognene til køretøjer højere end 1,85 meter. Varebiler med en AGW (faktisk bruttovægt) op til 3,5 tons, der transporterer kommercielt gods kan køre på passagerservice, men skal bestilles via en dedikeret konto.

Hvor mange lastbiler bruger Kan altunnelen?

I gennemsnit passerer 60.000 passagerer gennem tunnelen hver dag, sammen med 4, 600 lastbiler, 140 busser og 7.300 biler.

Bruges kan altunnelen til fragt?

Kan altunnelen er den eneste forbindelse til transport af gods med jernbane mellem Storbritannien og det europæiske kontinent. Transportkunder transporterer gods gennem tunnelen på gennemgående godstog. … Du kan læse om transport af gods gennem tunnelen på Eurotunnels hjemmeside.

Anbefalede: