Logo da.boatexistence.com

Buldrede spinnakertårnet sammen?

Indholdsfortegnelse:

Buldrede spinnakertårnet sammen?
Buldrede spinnakertårnet sammen?

Video: Buldrede spinnakertårnet sammen?

Video: Buldrede spinnakertårnet sammen?
Video: Mark Strandgaard buldrede 10 mål på 11 forsøg ind, da Aalborg Håndbold ... 2024, Kan
Anonim

Det ser ud til, at Spinnaker Tower er blevet evakueret efter rapporter om en eksplosion i en elevatorskakt. Pludselig gisper BBCs tv-reporter "Oh my god!" da 170 m tårnet kollapser og styrter ned i Portsmouth Harbour - skærer en Isle of Wight-færge i to.

Kan du se Frankrig fra Spinnaker Tower?

Er det Frankrig? Nej. Lige så incredible som udsigten er fra Emirates Spinnaker Tower (de strækker sig op til 23 miles), strækker de sig ikke helt så langt som Frankrig. Den ø, vores besøgende ser fra det sydlige vindue, som ofte er forvirret for Frankrig, er faktisk Isle of Wight.

Hvem ejer Spinnaker Tower?

Tårnet ejes af Portsmouth City Council, men operationelt administreres det af Continuum Leading Attractions, en kulturattraktionsgruppe baseret i York. Continuum driver også fem andre turistattraktioner over hele landet.

Hvor tungt er Spinnaker Tower?

Tårnets samlede vægt overstiger 30.000 tons Det 27 m lange spir vejer 14 tons og blev forsigtigt løftet på plads med en kran. 1200 tons konstruktionsstål brugt til at danne tårnets karakteristiske buer svarer til 12 blåhvaler. 115 meter oppe og i kraftig vind kan tårnet bøje sig ca. 150 mm.

Skal du booke Spinnaker Tower?

Vi anbefaler, at gæster forudbestiller et generelt adgangsbesøg, hvor det er muligt for at garantere deres besøg, da vi i øjeblikket opererer med reduceret kapacitet på grund af nuværende regeringsrestriktioner. Alle vores andre oplevelser, inklusive high tea og brunch og vores nedfiringsoplevelser, skal forudbestilles.

Anbefalede: